Yargı Kararları KİK KARARLARINI İPTAL EDEN İDARE MAHKEMESİ KARARLARI. / Toplam: 300 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
241 fiyat teklifini açıklamak için sunulan fiyat teklifinin serbest muhasebeci unvanına sahip kişi tarafından hazırlandığı ve imzalanması hakkında
242 eşit muamele ilkesi gereği teklifi sınır değerin altında olan istekli olan iddianın değerlendirilmemesi hakkında.
243 birden fazla işin birleştirilmesinin yaklaşık maliyetin fazla belirlenmesine neden olduğu hakkında
244 elektronik eksiltme yöntemi ile verilen teklifte hata yapıldığı hakkında.
245 eksik toplanan komisyon üyeleri nezdinde yapılan demonstrasyon çalışmaları neticesinde verilen ihale kararı hakkında.
246 Radyoterapi Hizmet Alımı" İhalesinde eksik incelemeye dayalı biçimde oluşturulan teknik görüş esas alınmak suretiyle tesis edilen dava konusu işlemde hukuka uyarlık bulunmadığı
247 EK-O.6 Satış Tutarı Tespit Tutanakları’nda fiyat teklifi kapsamındaki her bir malzeme ve işçilik girdisine ilişkin ayrı tablo açılmadığı hakkında.
248 ekonomik açıdan en avantajlı teklif olarak belirleme yapıldıktan sonra. yaklaşık maliyetin yanlış hesaplandığı gerekçesiyle ihalenin iptaline karar verilmesi hakkında.
249 EKAP veya diğer kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının internet sayfası üzerinden sorgulanarak temin veya teyit edilebilenler için sorgulama sonucunda elde edilen bilgiler esas alınarak değerlendirme yapılacağı
250 DSİ Genel Müdürlüğü’nün BDB/08 poz numarasının verilmesi ile nakliye formülünün verilmiş olmasının kabul edilmesi gerektiği hakkında.
251 doküman indirme işlemini aynı IP adresine sahip cihaz üzerinden yapılması hakkında.
252 davadan feragat sebebiyle konusu kalmayan dava hakkında karar verilmesine yer bulunmadığı hakkında.
253 damperli kamyon ile kazıcı yükleyici aracının yüklenicinin kendi malı olması gerektiğine yönelik yapılan düzenlemenin, ihaleye katılımı ve rekabeti engelleyici hususlar içermesi hakkında.
254 Covid-19 Stay Safe Güvenli Üretim Belgesi” belgesini düzenleyen IFC Global Sertifikasyon Muayene ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.nin, belgeyi düzenlemek konusunda akredite edilmiş bir kuruluş olmadığı hakkında.
255 Cihazın ölçüm yapılmadığı dönemde stand by modunda kalabilme özelliğine sahip olmadığı hakkında.
256 cihazlarda İSE ünitesinin bulunup bulunmadığı hakkında.
257 cihaza ilişkin sunulan ÜTS çıktılarının uygun olmaması hakkında.
258 Teknik Sartname'de, taşıtların, mobil uzaktan taşıt takip sistemiyle donatılı olacağı ve buna ilişkin teknik özelliklere ihale dokümanlarında yer verilmemesi hakkında
259 cezalara ve sözleşmenin feshine ilişkin olarak Sözleşme Tasarısı'nda ve Teknik Şartnamede farklı, çelişkili ve belirsiz düzenlemelerin bulun ması hakkında.
260 C30/37 Hazır Beton Harcı girdisi ile ilgili aşırı düşük teklif açıklaması hakkında