Kamu İhale Kararları MAL ALIM İHALELERİ / Toplam: 130 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
21 Oyun Grupları Alımı” İhalesinde TS EN 1176-3 istenilmesi.
22 isteklinin Ticaret Sicil Gazetesinde faaliyet alanında gösterilen bir işten dolayı hüküm giymesinin Kanunun 10’uncu maddesinin dördüncü fıkrasının (e) bendi kapsamında değerlendirilmesi gerektiği
23 ihale tarihinden önceki beş yıl içinde mesleki faaliyetlerinden dolayı yargı kararıyla %100 ortağı hüküm giyen isteklinin değerlendirme dışı bırakılarak geçici teminatının gelir kaydedilmesi
24 ihale işlemlerini yürüten personelinin sağlık sorunu nedeniyle raporlu olduğundan yeterlik belgeleri tablosundaki bilgilerin tevsikine yönelik idarece belirlenen süre içerisinde istenilen belgelerin idareye sunulmaması
25 ihale işlemlerini takip eden personelinin COVİD-19 testinin pozitif çıktığı,için istenilen evrakları belirtilen tarihte idareye sunmayan isteklinin Teklifinin değerlendirme dışı bırakılması ve geçici teminatının gelir kaydedilmesi işlemi
26 Teknik Şartname’nin “ maddesinde belirtilen garanti taahhütnamesini sunulmaması değerlendirme dışı bırakılma nedenimidir?
27 apostil tasdik şerhinin esikliği bilgi eksikliği olarak değerlendirilir mi?
28 bilgi ve belgelerin tevsik edilmesi amacıyla idareye teslim ettikleri,belgelerin pandemi sebebiyle idarenin mesai saatlerinin değişmesinden dolayı teslim ettikleri günden sonra kayda alınması
29 Teknik Şartnamesi’nin maddesinde istenilen “Teklif veren firmalar TSE kurumundan Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip olmalı, teklifle beraber verilmelidir şartına rağmen satış sonrası hizmet yeterlilik belgelerinin sunulmaması ihale dışı bırakılma nedenimi dir?
30 , üreticileri aynı olan aynı marka ürünler için farklı istekliler aracılığı ile (imalatçı, yetkili satıcı/bayi, serbest bölgede faaliyet gösteren imalatçı veya yetkili satıcı/bayi) ihaleye teklif verilmesi kamu ihale mevzuatına aykırı mıdır?
31 ihaleye iştirak edecek isteklilerin akaryakıt istasyonlarının idare ile mesafesinin 10 kmden fazla olmamasınn istenilmesi mevzuata uygunmudur?
32 yerli malı teklif eden istekli lehine %15 oranında fiyat avantajı uygulamadan tamamlaması
33 herhangi bir bağ/bayilik/sözleşme söz konusu olmadığı firmaya ait yerli malı belgesi ve tek satıcılık yetki belgesinin sunulması.ihale dışı bırakılma nedenimidir?
34 isteklilerden açıklama istenmesinin , aşırı düşük teklif açıklaması istenmesinden farklı ve aşırı düşük teklif açıklaması istenmesinden önceki bir aşamaya ilişkin olduğu.
35 Yeterlilik kriteri olarak TS 706 EN 12620” standardı yerine “TS 706 EN 12620+A1” standardına göre belge düzenlenmesi ihale dışı bırakılma nedenimidir?
36 işletme onay belgesinin üzerinde yazılı ticaret unvanı, gerçek ve tüzel kişi, işletme adresi ve faaliyet konusu herhangi birinin değişmesi durumunda belgenin geçerliliği devam eder mi?
37 ihaleye teklif veren istekliler tarafından aynı IP adresinden ihale dokümanı indirilmesi
38 pay deflerinin bilgi eksikliği kapsamında tamamlatılmasına ilişkin istekliye yazı gönderilmesi
39 Teklifleri imzalayan kişilerin isimlerinin tüzel kişilerde ortaklık bilgilerine ve yönetimdeki görevlilere ilişkin son durumu gösterir belgede yer almaması gerekçesiyle tekliflerinin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
40 Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belgenin sunulmayacak belge olarak belirtildiği, ancak isteklinin sunulmayacak belgeler tablosunda teyit bilgisi sütununu boş bıraktığı, MERSİS numarasına yer vermemesi.