Kamu İhale Kararları Teklif mektubu / Toplam: 337 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
21 bütün isteklilerin teklifi teklif verilme sırasına göre okunmuşken 5 sıra numaralı isteklinin teklifinin en son sırada okunması şeffaflık ve saydamlığa aykırımıdır?
22 İsteklilerin ihaleye teklif sunmaktaki nihai amacını, ihalenin kendileri üzerinde bırakılmasının sağlanması hususudur.
23 isteklilerce teklif zarfı içerisinde sunulması istenilen Teknik Şartnameye Uygunluk Belgesi’nin birim fiyat teklif mektubundaki ifadeden hareketle sunulmayacağı şeklinde bir değerlendirme yapmanın uygun olmayacağı.
24 birim fiyat teklif cetvelinin ilk sayfasında imza ve kaşenin olmaması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
25 teklif cetvelinin imzalanmamış olan ilk sayfasında toplam teklif tutarını değiştirmeyecek şekilde birim fiyat tutarında yapılabilecek değişikliklerin sözleşmenin uygulanması sürecinde hak edişlerin ödenmesi veya iş artışı / iş eksilişine gidilmesi durumunda uyuşmazlık konusu olabileceği..
26 birim fiyat teklif cetvelinin ilk sayfasında ve dipnotların bulunduğu son sayfasında imza ve kaşenin olmaması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
27 teklif edilen rakamın 509.957,75 TL’nin yazı ile “BEŞYÜZDOKUZBİNDOKUZYÜZELLİYEDİLİRAYETMİŞBEŞKURUŞ” şeklinde yazılması gerekirken, “LİRA” yerine tekrardan “BİN” ibaresinin yazılması.
28 teklif mektubunda “Ondokuzmilyonsekizyüzbin” ifadesinin rakam ile “19.800.000,00” şeklinde yazılması gerekirken, “198000000" şeklinde yazılması
29 teklif zarfında idareye sunulan teklif edilen ürünlerin listesini gösterir belgedeki imzanın şirket yetkilisine ait olmadığı gerekçesiyle tekliflerinin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
30 birim fiyat teklif cetvelinin 3’üncü sayfasında kaşe ve imza bulunmamasının, anılan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme yapılacağından, imzalanmamış olan 3’üncü sayfada yer alan bazı iş kalemlerinde ve toplam teklif bedelinde yapılabilecek değişikliklerin sözleşmenin uygulanması sürecinde hak edişlerin ödenmesi veya iş artışı / iş eksilişine gidilmesi durumunda uyuşmazlık konusu olabileceği hususları da göz önünde bulundurulduğunda esasa etkili aykırılık OLARAK GÖRÜLMÜŞTÜR.
31 birim fiyat teklif cetvelinde bulunan bir sayfanın imzasız ve kaşesiz olması nedeniyle teklifin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
32 birim fiyat teklif mektubunda teklif edilen bedelin yazı ile yazılmasına karşın rakam ile yazılmaması
33 teklif mektubundaki imza ile teklif dosyasında sunulan imza sirküsünde belirtilen imzanın uygun olmaması gerekçesi ile teklifin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
34 istekli tarafından sunulan anahtar teslimi götürü bedel teklif mektubunun ihale dokümanı içerisinde yer alan anahtar teslimi götürü bedel teklif mektubu standart formundan farklı olması nedeniyle ihale dışı bırakılma mevzuata uygunmudur?
35 teklif mektubu ve birim fiyat teklif cetvelindeki imzanın imza sirkülerindeki imza ile aynı olup olmadığı hususu hangi oturumda oturumda değerlendirilecektir?
36 teklif mektubunun ihale dokümanı içerisinde yer alan anahtar teslimi götürü bedel teklif mektubundan farklı olması ihale dışı bırakılma nedenimi dir?
37 birim fiyat teklif mektubunda teklif fiyatın; rakamla “91.244.123,00 TL”, yazıyla “DoksanBirMilyonİkiKırkDörtBinYüzYirmiÜçTürkLirası” olarak yazılması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
38 birim fiyat teklif mektubundaki imzanın tüzel kişiliği temsile yetkili şirket müdürüne ait olmadığı ilk oturumda tespit edilmeyen teklif, sınır değer hesabına katılır mı?
39 teklif mektubu ve birim fiyat teklif cetvelindeki imzanın imza sirkülerindeki imza ile aynı olup olmadığına ilişkin değerlendirmenin ihalenin hangi oturumunda yapılması gerekir.
40 teklif mektubunda idarenin adının Hakkari Kamu Hastaneleri Birliği İhale Komisyonu Başkanlığına yerine , Hakkari Devlet Hastanesi İhale Komisyonu Başkanlığına olarak yazılması ihale dışı bırakılma nedenimidir?