Kamu İhale Kararları İhale iptali / Toplam: 302 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
181 hemşire kadrosu ve, bu gruplarda çalışan sayısının büyük ölçüde azalacak olması nedeniyle ihalenin iptali.
182 araçların maliyetinin hesaplanmasına ilişkin olarak belirlenen formüldeki sigorta ve genel giderlere ait katsayının yanlış belirlenmesi iptal sebebimidir.
183 ihalede teklif geçerlilik süresinin dolduğu ve ihale sürecinin devam etmesinin uzunca bir zaman alacağı, bu halde öğrencilerin mağduriyetine yol açmamak için iptalinin mevzuata uygun olmadığı
184 112 acil yardım istasyonlarında çalışan memurlara yemek ücretinin nakdi verileceği sebebiyle idarenin ihalenin iptali kararının iptal edilmesi.
185 Teknik şartnamede net olarak anlaşılamayan ve isteklileri tereddüde düşürecek belgelerin teklif ekinde istenmesi dolayısıyla ihale iptal edilebilir mi?
186 İhale dokümanında birim fiyat tariflerinde isteklileri tereddüte düşürecek nitelikte olan hususlara teknik şartnamede açıklık getirilmesi ihalenin iptaline dayanak olur mu?
187 şartnamede, resmi ve dini bayramlar ile yılbaşı günlerinde çalışacak işçilerin, işçilik maliyetinin tereddütlü hususların bulunması durumunda ihale iptal edilebilir mi?
188 idari şartname ile ilan arasındaki uyumsuzluk ihalenin iptalini gerektirir mi
189 Ciroyla ilgili olarak ihale ilanında ve İdari Şartname’de oranlarının hatalı olması sebebiyle ihale iptal edilebilir mi
190 idare tarafından, daha önce yapılan ihalelerde oluşan teklif bedelleri, kırım oranları ve katılımcı sayısı gibi kriterler dikkate alınarak iptal edilir mi?
191 lk sıradaki tekliflerinin değerlendirme dışı kalması ve kalan isteklinin teklifinin diğer tekliflere göre daha yüksek olması nedeniyle ihale kamu yararı gerekçesiyle iptal edilebilir mi?
192 resmi ve dini bayramlar ile yılbaşı günlerinde çalışacak işçilerin, işçilik maliyetinin tereddüte yer vermeyecek şekilde hesaplanmasına imkân bulunmaması durumunda ihale iptal edilebilir mi?
193 Teklifin değerlendirme dışı bırakılmasının hukuka uygun olup olmadığı hususu incelenerek karar verilmesi gerekirken, ihalede rekabet ve kamu yararı oluşmadığı gerekçesiyle iptali
194 İdarede daha önce yapıılan ihalelerde yapılan indirimlerele ile mukayese edildiğinde indirimin düşük kalması nedeniyle ihale iptal edilebilir mi?
195 İhalenin meclis kararı alınmamış olduğu, için iptal edilmesi.
196 teklif geçerlilik süresinin dolduğu gerekçe gösterilerek ihalenin iptal edilmesi mevzuata uygunmudur
197 analiz girdi ve miktarlarının yer aldığı analiz formatlarının ihale dokümanı kapsamında istekli olabileceklere verilmesi iptal sebebimidir?
198 avantajlı teklif sahibinin teklif fiyatının yaklaşık maliyetin %99,85’i olduğu sebebiyle iptal edilmesi .
199 İhaledeki teklif lerin yaklaşık maliyetin %92,40’ , %92 ve, %98,35’i olması sebebiyle iptali.
200 19 doküman satın alınıp geçerli kabul edilen iki teklifin yaklaşık maliyetlerine göre yeterli düzeyde bulunmadığınada ihalenin iptalinin iptali.