Kamu İhale Kararları Fiyat farkları / Toplam: 83 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
21 teşhis ve tedaviye yönelik hizmet alımlarında puan birimi üzerinden sözleşmeye bağlanan işlerde bir hizmetin puanının artırılmasından veya azaltılmasından kaynaklanan fiyat değişimleri için fiyat farkı hesaplanamayacağı
22 yemek ihalesinde fiyat farkına ilişkin ağırlık katsayılarının belirlenmemesi mevzuata aykırımıdır?
23 ihale dokümanında malzemeli yemek hizmeti alımlarına ilişkin olarak Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan ve başvuru sahibi tarafından iddia konusu edilen Endeks Tablosunun 10 numaralı “Gıda Ürünleri” sütunundaki sayı veya bu endeksin alt endekslerinde belirtilen sayılardan uygun olan birine veya birkaçına yer verilme
24 kısmi zamanlı olarak çalıştırılacak şoför için fiyat farkına yönelik bir düzenleme yapılması gerekir mi?
25 sürücü ve yakıtın idare tarafından karşılanacağı ihalede makine ve ekipmanın amortismanına ilişkin ağırlık oranını temsil etmek üzere c katsayısına hiç yer verilmemesi iptal sebebimidir?,
26 sürücü ve yakıtın idare tarafından karşılanacağı ihalede fiyat farkı tablosonda a1, a2, b1, b2 katsayılarına yer verilmemesi mevzuata uygunmudur?
27 Yemek ihalesinde dökümanda fiyat farkı verileceğinin düzenlenmesi
28 fiyat farkı hesaplama formülüne ilişkin ağırlık katsayılarından olan Makine ve ekipmanın amortismanına ilişkin ağırlık oranının sıfır olarak belirlenmesinde uygulama?
29 ihale konusu işin süresinin 365 takvim gününü aşan bir hizmet alımı olduğu durumlarda, Fiyat Farkına İlişkin uygulama
30 yemek ihalesinde Şartname’de çalıştırılacak personele yönelik fiyat farkı verileceğine yönelik düzenleme yapılmamış olmasının, birim fiyat teklif cetvelinde çalıştırılacak personele ait ayrı satır açılmamasının mevzuata aykırılık teşkil eder mi?
31 Fiyat farkı ve süre uzatımlarında damga vergisi uygulaması
32 Sürücüsüz Temizlik Aracı Kiralama Hizmeti” İhalesinde ihalede fiyat farkı verilmemesinde mevzuata aykırılık bulunmadığı
33 İdari Şartname’nin 25 ve 46’ncı maddelerinde yer alan fiyat farkı düzenlemelerin birbiri ile çelişmesi ihale iptal sebebimidir?
34 FİYAT FARKI VERİLMEYEN HİZMET ALIMI İHALELERİNDE ASGARİ ÜCRETTE ARTIŞ OLMASI DURUMUNDA FİYAT FARKI VERİLEBİLİR Mİ.
35 ihalede çalıştırılacak personel sayısı ile haftalık çalışma saatinin tamamının idarede kullanılacağına yönelik düzenlemelere ihale dokümanı kapsamında yer verilmediği durumda , fiyat farkına ilişkin düzenleme yapılması zorunlu mudur?
36 ihale konusu işin araç kiralama işi ile birlikte personel çalıştırmasını da kapsadığı, yürürlükte bulunan fiyat farkı kararnamesine göre personele verilecek fiyat farkı ile araç kiralamasına verilecek fiyat farkına ilişkin farklı düzenlemelerin bulunduğu, bu haliyle fiyat farkının ne şekilde ve hangi kalemlere uygulanacağı hususunda belirsizliğin bulunduğu
37 Sözleşme Tasarısı’nın da sözleşmenin feshedilmesi durumunda yeni yapılacak alımdan doğan fiyat farkının yükleniciye ait olacağının belirtilmesi mevzuata uygunmudur?
38 personel çalıştırılmasına dayalı olmamayan ihale de işçilik maliyetlerine ilişkin fiyat farkı hesaplanacağının belirtilmesi gerekir mi?
39 personel çalıştırma ve araç kiralama işinin bir arada yer aldığı,ihalede fiyat farkı hesaplanması nasıl yapılacaktır?
40 Personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı ihalesinde fiyat farkı katsayıları düzenlenirken amortisman için de katsayı belirlenmesi mevzuata uygunmudur.