Kamu İhale Kararları Fiyat farkları / Toplam: 83 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
1 dökümanda fiyat farkı ile çelişkili hükümler bulunması.
2 işçilik fiyat farkı için a1 katsayısına yer verilerip a2 katsayısına yer verilmemesi mevzuata uygunmdur?
3 fiyat farkı verileceği ve hizmette kullanılacak girdilerin ağırlık katsayılarının ve kullanılacak alt endekslerin dokümanda belirlenmesine yönelik düzenleme yapılmamasında uygulama
4 fiyat farkı formülünde yalnızca makine ve teçhizata ilişkin amortisman maliyetlerinin dikkate alınıp , diğer maliyet unsurları için fiyat farkı öngörülmemiş olması .
5 Temizlik ve Kişisel Bakım İşi” İhalesinde dökümanda fiyat farkı verilmeyektir hükmü olması iptal sebebimidir?
6 takip cihazı, logo giydirme masrafları giderler için İdari Şartname’nin 46’ncı maddesinde b3 katsayısının belirlenmemesi mevzuata aykırımıdır?
7 araç kiralama ihalesinde makine ve ekipmanın amortismanına ilişkin ağırlık oranını temsil eden c katsayısı belirlenerek düzenleme yapılmasında mevzuata aykırı mıdır?
8 İdari Şartname maddesinde “b3 malzeme ve diğer hizmetlerin ağırlık oranı katsayının sıfır olarak belirlenmesi
9 muhtelif binek taşıt, kamyonet ve minibüs kiralanması hizmeti”ihalesinde ana unsur niteliğinde olmayan malzeme veya diğer hizmetlerin ağırlık oranını temsil eden katsayının (b3) “0” olarak belirlenmesi mevzuata uygunmudur?
10 iş makinası kiralama ihalesinde b3 katsayısı için fiyat farkı verilmeyeceği ve b3 katsayısının 0 olarak düzenlenmesi
11 Araç Kiralama Hizmet Alımı İhalesinde fiyat farkı b3 için katsayının sıfır olarak belirtilmesi mevzuata uygunmudur?
12 yemek ihalesinde yardımcı girdi mahiyetindeki makine ve ekipman için katsayı belirlenmemesi mevzuata aykırı mıdır?
13 Şoförlü ve Şoförsüz Araç Kiralama İhalesinde ,ihale dokümanında personele fiyat farkı verilmesini öngörecek şekilde düzenleme yapılmamasının mevzuata aykırı olmadığı .
14 ihale konusu işte çalıştırılacak işçilikler ile ilgili olarak a2 katsayısının idare tarafından belirlenmemesi
15 kısmi zamanlı ihalede fiyat farkı uygulaması.
16 yemek ihalesinde fiyat farkı katsayılarına ilişkin tabloda yalnızca b3 kalemine ilişkin fiyat farkı ödenmesinin öngörülmesi mevzuata uygunmudur?
17 Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan SUT puanında değişiklik olması durumunda güncel tarihteki SUT puanı üzerinden hesaplama yapılamayacağı ve buna bağlı olarak fiyat farkının hesap edilemeyeceği
18 Nakliye Hizmet İşi İhalesinde fiyat farkı hesabında b1 katsayısına ilişkin bir belirleme yapılmaması iptal sebebimidir?
19 yemek ihalesinde fiyat farkına ilişkin düzenlemelerde ise makine ve ekipman amortismanı ile akaryakıta ilişkin olarak fiyat farkı katsayısının “0” olarak düzenlenmesi iptal sebebimidir?
20 sözleşme süresi 365 takvim gününü aşan bu hizmet alımı ihalelerinde fiyat farkı hesaplanacağına ilişkin düzenlemeye yer verilmesi zorunlumudur.”