Kamu İhale Kararları E.İHALE / Toplam: 67 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
61 elektronik eksiltme işleminin iki sebeple yenilenebileceği , bu sebeplerden ilkinin geçerli tekliflerde bir değişiklik olması durumu olduğu, diğer sebebin ise elektronik eksiltme işlemi sırasında teknik bir sorunla karşılaşılması durumu dur.
62 elektronik eksiltmeye EKAP’ta yaşanan teknik bir arıza nedeniyle katılamayan firmanın itirazı.
63 elektronik eksiltme işleminin iki sebeple yenilenebileceği , bu sebeplerden ilkinin geçerli tekliflerde bir değişiklik olması durumu olduğu, diğer sebebin ise elektronik eksiltme işlemi sırasında teknik bir sorunla karşılaşılması durumu dur.
64 elektronik eksiltmeye EKAP’ta yaşanan teknik bir arıza nedeniyle katılamayan firmanın itirazı.
65 tüzel kişilerin EKAP’a kayıtları aşamasında sundukları tüzel kişi adına münfe riden e-imza kullanarak işlem yapmak üzere yetkilendirilecek kişilere ait noter onaylı vekâletname ile noter onaylı imza beyannamelerinin tüzel kişinin EKAP’a kaydı aşamasında kullanılıp , belgelerin ihalelerde yeterlik belgesi olarak kullanılmak amacıyla EKAP’a kaydının yapılmaması elenme sebebimidir?
66 ihalenin elektronik ortamda gerçekleştirildiği ve tekliflerin e-teklif olarak alındığı, ihalede e-teklifleri imzalayan kişinin herhangi bir yetki ve vekalet görülmediği gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakılması ihale dışı bırakılma nedenimi dir?
67 tekliflerin e-teklif olarak alındığı ihalede yeterlik belgesi olarak vekaletname ve imza sirkülerlerinin her bir ihaleye katılım aşamasında ihale mevzuatı uyarınca ayrı ayrı sunulması gerekmekte midir?.