Kamu İhale Kararları Yeterlilik kriteri / Toplam: 260 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
61 imalatçının/isteklinin idarenin bölgesinde en az 1 adet servis istasyonu olmasının ve bunu 12681 Hizmet Yeterlilik Belgesi ile belgelemesinin istenilmesi mevzuata aykırımıdır ?
62 idari şartnamede yer verilmeyen, teknik şartname ve/veya sözleşme tasarısında yer verilen kendi malı araca ilişkin bir hükmün yeterlik kriteri olarak değerlendirilebilmesi mümkünmüdür?
63 Bilişim Malzemesi Alımı İhalesinde FCC belgesi istendiği için yerli ürünün teklifi imkânsız mıdır?
64 teklif ettikleri ürünün üzerinde PUR biyomateryal yapıldığı yazmadığı için değerlendirme dışı bırakılma mevzuata uygunmudur?
65 kapasite raporunun ekine firmanın yetkili satıcısı/temsilcisi olduğunu gösterir belgelerin, eklenmemesi ihale dışı bırakılma nedenimidir?
66 kapasite raporunun ekine firmanın yetkili satıcısı/temsilcisi olduğunu gösterir belgelerin, eklenmemesi ihale dışı bırakılma nedenimidir?
67 yeterlik belgesi olarak belirlenen marka ve tiplerini belirten listeleri teklif dosyasında sunulmamasında ihale komisyonu tarafından belgelerin tamamlatılması mevzuata uygunmudur
68 Sodyum Hipoklorit 400.000 kg sıvı klor alım ihalesinde 7 adet SUV tipi kontrol aracı istenilmesi iptal sebebimidir?
69 Bilişim Sistemleri Ağ Alt Yapısının İyileştirilmesi ihalesinde Teknik Şartname’de yer verilen düzenlemelerin sadece bir markaya ait ürünü tanımlayacak şekilde yapılması
70 isteklinin teklif ettiği ürünün imalatçısı olduğunu tevsik etmek üzere, İdari Şartname’nin maddesinde yer verilen imalatçı olduğunu gösterir belgeler kapsamında belirtilen belgelerden birini sunmasının yeterli midir?
71 Şartnamade yeterlilik kriteri olarak,katı atık toplama, taşıma, caddelerin makine ile süpürülmesi işi, depolama sahası işletimi işi, geri dönüşüm veya toplama ayırma tesisi işletimi işlerinden en az ikisini entegre olarak birlikte yapmış olduklarına dair ilgili kurumlardan alınmış bir belge ,istenilmesi mevzuata uygunmudur?
72 İdari Şartname'nin maddesi uyarıca sunulması istenen teknik şartnameye cevabın sunulmaması ihale dışı bırakılma sebebimidir?
73 Teknik Şartname’nin “ maddesinde “…Teklif dosyasında cihaza ait teknik bilgileri içeren broşürler üzerinde işaretli bir şekilde teknik şartnamenin tüm maddeleri cevaplanarak İdareye sunulacaktır...” düzenlemesi bulunmasına rağmen isteklinin teklif zarfı içinde sunmaması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
74 İhale İlanı ve İdari Şartname düzenlemeleri haricindeki ihale dokümanı düzenlemelerinde belirlenen belgelerin, ihaleye katılım için yeterlik belgesi niteliği kazanamayacağı
75 İhale İlanı ve İdari Şartname’de de istenmeyen istenmeyen TÜRKAK akreditasyon belgeli bir laboratuvarda yapılmış analiz raporlarının sözleşmenin yürütülmesi ya da muayene ve kabul aşamasında da sunulabilecek belge niteliğinde olduğu hakkında
76 beton bordür taşları için TS 436 EN 1340 belgesinin sunmasının istenilmesi
77 İhale tarihinden3 yıl önce alınmış 5 yıl süreli olarak verilmiş bayilik yazısı, elenme sebebimidir..
78 klimaya ve kesintisiz güç kaynaklarına ait CE belgelerinin fotokopi olması gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakılma mevzuata uygunmudur.
79 Agregalı Tretuvar Asfaltı ihalesinde TS EN 13108-1 TS EN 13043 belgelerin in sunulmaması.
80 ulusal veya uluslararası kurallara uygun şekilde akredite edilmiş kalite kontrol kuruluşları tarafından verilen uygunluk belgesi ve belge verilen numunelerin test sonuçlarının teklif dosyası kapsamında sunulacaktır düzenlemesi mevzuata uygunmudur?