Kamu İhale Kararları Ticaret sicil / Toplam: 128 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
41 Ticaret Sicil Gazetesinde tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucularının görülmediği gerekçesi ile değerlendirme dışı bırakılma
42 Ticaret Sicil Gazetesi’ndeki bilgilerin eksik olduğu gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakılma .
43 son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi sunulmadığı durumlarda teklif dosyası kapsamında sunulan belgelerden tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlilerin belli olması mümkünmüdür.
44 Ticaret Sicil Gazetelerinde ortakların hisse oranlarının gösterilmediği gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakılması
45 tüzel kişiliğin yönetimindeki görevliler ifadesinin yönetim organı olan yönetim kurulu olarak anlaşılması gerektiği,
46 tüzel kişinin ortaklarının kimler olduğu bilgisi dışında ayrıca her bir ortağın hissesini (ortaklık yapısını) gösteren Ticaret Sicili Gazetesi istenilmemesi.
47 Sunulan ticaret sicil gazetesinden sonra yeni bir ticaret sicil gazetesinin yayımlandığı ve şirketin hisse oranlarının değiştiğinin tesbiti.
48 Ticaret Sicil Gazetesi ekinde ortaklar kurulu kararı ve şirkette yapılan hisse devri sonucunda oluşan son ortaklık durumunun gösterilmesi
49 Ticaret Sicili Gazetesi’nin bir sayfasında belgeyi düzenleyen Ticaret Odası’nın ıslak mührünün olduğu, ancak imza ve “aslının aynıdır” kaşesinin
50 şirketlerin medeni haklardan yararlanma ve borç üstlenmeleri açısından Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilen faaliyet alanlarının bağlayıcılığının kalmadığı
51 Ticaret Sicil Gazeteleri’nin internet çıktısı olarak sunulması
52 Ticaret Sicil Gazetesi’nin Ticaret Odası tarafından onaylanarak aslı gibidir kaşesinin basılması .
53 teklif dosyasında şirketin ortaklarına ilişkin son durumu gösterir ticaret sicili gazetesi nüshasını sunulmaması.
54 Son Ticaret sicil Gazetesi’nin sadece hisse edinim tarihlerinin açıklanmasına ilişkin olması elenme sebebimidir
55 ihaleye katılımda sunulması istenilen belgeler yerine, kendi ülkesindeki mevzuat uyarınca düzenlenmiş dengi belgelerin sunulması.
56 Ticaret hukukunda ultra vires ilkesi nedir.
57 Ticaret Sicili Gazetesi’nin tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi olmaması .
58 Ticaret Sicili Gazetesinde ortakların hisse oranlarının gösterilmediği gerekçesi ile değerlendirme dışı bırakılma mevzuata uygun mudur?
59 Ortaklık durumunun tevsiki için sadece Ticaret Sicili Gazetesi sunma zorunluluğu olmadığı. .
60 Anonim şirketlerde pay/hisse devirlerinin Ticaret Siciline tescili ve Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilanı zorunlu mudur?