Kamu İhale Kararları Ticaret sicil / Toplam: 128 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
21 Ticaret Sicil Gazetesinin sorgulanması neticesinde söz konusu gazetede herhangi bir ortaklık bilgisi, yönetici bilgisi ve T.C. kimlik numarasının bulunmaması. ihale dışı bırakılma nedenimidir?
22 Ticaret Sicil Gazetesi’nin şirketin ortaklık yapısını gösteren en güncel gazete olmaması ihale dışı bırakılma nedeni midir?
23 Türkiye Ticaret Sicili Gazeteler’deki adres bilgisi ile Birim Fiyat Teklif Mektubu ve şirket kaşesindeki adres bilgilerinin uyumlu olmadığı,hakkında.
24 teklif dosyası kapsamında sunulan ticaret sicil gazetelerinde tüzel kişiliğin ortakları ve ortaklık oranlarına ilişkin bilgilerin yer almaması ihale dışı bırakılma nedeni midir?
25 ihale üzerinde bırakılan istekliye ilişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin resmi internet sayfasından yapılan incelemede; farklı şirketlerin aynı adreste bulunduğunun tespitinde uygulama.
26 Tek kişilik limited şirkette ortaklık yapısına ilişkin bir tespitin yapılamaması.
27 isteklinin teklif dosyasında sunduğu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenmiş ortaklık teyit belgesi ile Olağan Genel Genel Kurul Hazirun Cetvelinin Ticaret sicil gazetesi kapsamında değerlendirilebilebilirmi?
28 Ticaret Sicil Gazetesi veya imza sirküleri ve diğer belgelerin , “suretten aslı gibidir” veya “aslı idarece görülmüştür” veya bu anlama gelecek şerh düşülen bir yöntemle sunulan belgeler hakkında.
29 tüzel kişiliğin ortaklarını gösterir Ticaret Sicil Gazetesi’nin sunulmaması ihale dışı bırakılma nedeni midir?
30 …. Ltd. Şti.nin hissedarları ve şirket müdürlerinin 2 numaralı istekli Tic. A.Ş.nin yönetim kurulu üyesi olduğunun tespit edilmesinde uygulama
31 Türk Ticaret Kanunu’na göre anonim şirketlerde yönetim yetki ve görevi, devredilmediği müddetçe yönetim kuruluna ait olduğu.
32 kapı numarası ve denetçi değişikliğinin Türkiye Ticaret Sicil Gazetelerinin sunulmasına gerek bulunmadığı
33 ticaret sicil gazetelerinin , tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri, kurucuları, yönetimdeki görevleri, yetkili şirket müdürü ile bilgilerin şirketin son durumuyla tutarsızlık göstermesi ve şirketteki hisse oranlarının son durumu yansıtmaması
34 ticaret sicil gazetesinde yönetim kurulu ile beraber diğer ortakların hisse beyanlarının ve isimlerinin bulunmaması sebebiyle istekli ihale dışı bırakılırmı?.
35 şirketlerin medeni haklardan yararlanma ve borç üstlenmeleri açısından Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilen faaliyet alanlarının bağlayıcılığının kalmadığı
36 Ticaret Sicili Gazetelerinde sermaye dağılımının ve ortaklık hisse oranlarının gösterilmemesi elenme sebebimidir .
37 anonim şirketlerde pay/hisse devirlerinin geçerli olabilmesi için ticaret siciline tescil ve Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilanının zorunlu mudur
38 Ticaret Sicil Gazetesi’nde sermaye artırımı ile ilgili bilgilerin bulunduğu, üyeleri ve kurucularının tüzel kişinin yönetimdeki görevleri belirten bilgilerin bulunmadığında uygulama
39 Ticaret Sicil Gazetesinde yetki durumu belirtilmediği gerekçesi ile değerlendirme dışı bırakılmıa.
40 Ticaret Sicil Gazetesinde hisse devri ve şirket müdür değişikliği yapılmış olması nedeniyle Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi’nin geçersiz olduğu iddiası