Kamu İhale Kararları Teklif mektubu / Toplam: 337 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
121 ihale kapsamında faklı ücret gruplarının bulun duğu ve birim fiyat teklif cetvelinde işçilik ücretinin tek satır olarak düzenlenmiş olması mevzuata uygunmudur.
122 teklif birim fiyatı ve toplam teklif tutarı için tek satır açılmasına rağmen isteklinin Resmi ve Tatil Günleri çalışması ile Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası için olmak üzere ayrıca 2 satır eklemesi.
123 birim fiyat teklif mektubunda, para biriminin belirtilmediği gerekçesi ile değerlendirme dışı bırakılma mevzuata uygunmudur.
124 teklif mektubunda sekiz yüz otuz üç bin doksan bir lira doksan dört kuruş şeklinde yazılıp , rakama yer verilmemesi.
125 teklif mektubu standart formda yer alan dipnotlara ve “Ek: Birim fiyat teklif cetveli” ibaresine yer verilmemesi elenme sebebimidir.
126 Birim Teklif Mektubunda idarenin ve ihalenin adının yanlış yazılması elenme sebebimidir.
127 teklif mektubunda teklif bedelinin yazıyla Beş Yüz Yetmiş Üç Bin yerine Beş Yüz Yettmiş Üç Bin olarak belirtilmesi sebebiyle . değerlendirme dışı bırakılması
128 birim fiyat teklif cetvelinin yalnızca pilot ortak tarafından imzalanmış olması
129 birim fiyat teklif cetvelinin son sayfasının imzasız olduğu, için birim fiyat teklif cetvelinin başvuru sahibinin imzasının içermeyen ikinci sayfasının dikkate alınamayacağı
130 teklif mektubu ile teklif cetvelinde yer alan teklif bedelinin birbirini doğrulamama sı.
131 birim fiyat teklif cetvelinin son sayfasının imzasız olması elenme sebebimidir.
132 birim fiyat teklif mektuplarında “saat” ifadesinin üzerinin çizilerek “gün” ifadesinin yazılması elenme sebebimidir.
133 birim fiyat teklif cetvelinin ilk 4 sayfasının imzalanmamış , toplam tutarın yer aldığı son sayfanın imzalı ve kaşeli olması.
134 birinci teklifi ile ikinci teklifini imzalayan kişilerin aynı kişiler olmaması.
135 birim fiyat teklif mektubunun “ekteki cetvelde yer alan kısmını” ibaresini tercih etmelerine rağmen birim fiyat teklif cetvelinde birden fazla kısma teklif vermeleri elenme sebebimidir.
136 teklif mektubu standart formunda da yer alan ekteki cetvelde yer alan kısmını” ve “ekteki cetvelde yer alan kısımlarına” ibarelerine bir arada yer verilmiş olması
137 Birim Fiyat Teklif Cetvelinde fazla mesaiye ilişkin iş kalemlerinin işçi sayısı üzerinden teklif alınacak iş kalemleriyle aynı kısımda düzenlendiği,ve Standart Forma- uygun olmaması elenme sebebimidir.
138 istekli tarafından standart form birim fiyat teklif cetveli değiştirilmesi.
139 teklif mektubu ve eki birim fiyat teklif cetvelini yönetim kurulu başkanı ve kurul üyesinin vekil tayin ettiği kişi tarafından imzalanması.
140 standart formda verilen teklif mektubunun (5) beş madde olduğu, firmanın vermiş olduğu teklif mektubunun ise (6) altı madde olması.