Kamu İhale Kararları Teklif mektubu / Toplam: 337 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
221 Birim fiyat teklif mektubunda ihale kayıt numarası ve ihale tarihinin yanlış yazılması elenme sebemidir?
222 Teklif dosyası içerisinde iki adet anahtar teslimi götürü bedel teklif mektubu bulunduğu, teklif mektuplarının ikisinin de kaşelenip imzalandığının tespitinde yapılması gereken işlem nedir?
223 Teklif mektubunun 6 ncı maddesinde “ekteki cetvelde yer alan kısımlarını” ifadesine yer vermemesi sebebiyle değerlendirme dışı bırakılabilirmi?
224 Teklif mektubunda, teklif edilen bedelin rakamla “316.097,1 TL” olarak, yazıyla ise “ÜçyüzonaltıbindoksanyediTL Bir Kuruş” olarak yazıl ması uygunmudur?
225 Ticaret unvanı teklif mektubunun hangi bölümünde bulunması gerekir?
226 Teklif mektubunun yetkisiz kişi tarafından imzalanması elenme sebebimidir?
227 İdarece teklif mektubu eki cetvelin ihale dokümanına ve kamu ihale mevzuatına uygun hazırlanmaması iptal sebebimidir?
228 Teklif mektubunda teklif edilen bedelin rakam ile yazılmaması
229 Teklif mektuplarında marka belirtilmesinin gerekmediği hakkında
230 Teklif zarfında 364.000,00TL bedelli ve 388.000,00 TL bedelli iki adet kaşelenmiş ve imzalanmış teklif mektubu sunulması
231 Teklif mektubu ekinde sunulan birim fiyat teklif cetvelinin sadece son sayfasının imzalı ve kaşeli olması gerekçesiyle isteklinin teklifinin değerlendirme dışı bırakılması elenme sebimidir?
232 Birim fiyat teklif cetvelinin ilk sayfasının kaşesiz ve imzasız olması elenme sebebimidir?
233 Teklif mektubundaki imza ile beyannamesindeki imzaların birbirleriyle ile uyumlu olmadığı gerekçesiyle tekliflerinin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
234 Teklif mektubunda adı ve soyadı/ticaret unvanı” satırına, başka bir ihalenin adının yazılı olması elenme sebebimidir?
235 Teklif mektubunun yetkisiz kişiler tarafından imzalanmış olması mevzuata uygunmudur?
236 Teklif zarfı kapsamında 2 adet teklif mektubu sunduğu, teklif mektuplarından birinin imzalı ve kaşeli olduğu, diğer teklif mektubunda “idarenin adı, ihale kayıt numarası, ihalenin adı, teklif sahibinin ticaret unvanı, vergi kimlik numarası, tebligat ..
237 Teklif zarfı içerisinde fazladan imzasız bir teklif mektubu sunulmuş olması yasaklılık gerektirir?
238 LİMİTED ŞİRKET , teklif mektubunun şirket müdürü tarafından vekil tayin edilen kişi tarafından imza edilmesi elenme sebebimidir?
239 Teklif mektubundaki ifadelerin birebir standart formdaki ifadeler olmaması.
240 teklif zarfı içinde teklif fiyatları birbirinden farklı iki adet anahtar teslimi götürü bedel teklif mektubu sunulması elenme sebebimidir?