Kamu İhale Kararları persınel çalıştırılamasına dayalı / Toplam: 71 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
41 Temizlik Personeli Alımı İhalesinde iş deneyim belgesinin içeriğinin nitelikli personel çalıştırılması ile ilgili bilginin yer almadığı gerekçesiyle teklifin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
42 personel çalıştırılmasına dayalı olmayan bir işe ait sözleşmenin içindeki işçilik oranı ayrıştırmasında bir işe ait işçilik giderlerinin anılan sözleşme tutarı içerisindeki oranının hesabında prime esas kazanç tutarları ile pirim tutarları toplanarak bakılması mı gerekir?
43 personel çalıştırılmasına dayalı olmayan hizmet alımı ihalesinde dokümanda işçi sayısının belirtilmemesi mevzuata aykırımıdır?
44 personel çalıştırılmasına dayalı olmayan bir hizmet alımı niteliğinde olan ihalede sınır değere çok yakın teklif verildiğinde ihale yetkilisince yaklaşık maliyetin gizliliğinin korunamadığı anlaşılmış sebebiyle ihalenin iptal edilmesi mevzuata uygunmudur?
45 personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı ihalesinde tâli bir gider niteliğinde olan araca ait bakım, onarım, sigorta, vergi vb. giderin genel giderler içerisinde kabul edilirmi?
46 Yazılım İhalesinin personel çalıştırılmasına dayalı bir hizmet işi olmadığı
47 personel çalıştırılmasına dayalı olmayan hizmet alımı işinde aşırı düşük teklif açıklaması kapsamında işçilik hesaplama modülü kullanma zorunluluğu varmıdır
48 personel çalıştırılmasına dayalı olmayan ihalede işin yaklaşık maliyetinin piyasa rayiçleri esas alınarak hesaplanması mevzuata aykırımıdır.
49 Araç Kiralanması Ve Servis Hizmeti Hizmet Alımı İhalesinin yaklaşık maliyetinin %70’ini oluşturmadığından ihale konusu işin personel çalıştırılmasına dayalı olmayan bir hizmet alımı olduğu
50 personel çalıştırılmasına dayalı olmayan ihalede kâr hariç toplam giderler üzerinden sözleşme ve genel giderlerin belirlenmesi gerektiği…………
51 Personel Çalıştırılması ihalesinde kiralanacak araçların aylık kira bedellerinin araç kasko sigortası değerinin %2’sini aşmaması gerekir mi.
52 Belediyenin asli görevi olan işin memurlar eliyle değil hizmet alımı yönüyle yapılmasının hukuksuz olduğu iddiası.
53 personel çalıştırılan işlerde Sosyal Güvenlik Kurumu internet sayfası üzerinden düzenlenmiş sosyal güvenlik tahakkuk fişlerinin sunulması yeterli midir?
54 personel çalıştırılmasına dayalı bir hizmet alımında giyim giderine ilişkin bedel öngörülmesi ve açıklama yapılması zorunluluğu bulunmadığı
55 personel çalıştırılmasına dayalı olmayan ihalede sözleşme gideri hesaplanması.
56 personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı ihalesinde araçların bakım-onarım, vergi ve sigorta gibi maliyetler için yaklaşık maliyet hesaplamasında dikkate alınmasına gerek olmadığı
57 personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı ihalesinde araçların bakım-onarım, vergi ve sigorta gibi maliyetler için birim fiyat teklif cetvelinde ayrı satır açılmasına gerek olmadığı
58 personel çalıştırılmasına dayalı ihalesinin 3 yıllık yapılması zorunluluk mudur. ,
59 personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı ihalesinde yol süpürme aracı için birim fiyat teklif cetvelinde ayrı bir iş kalemi açılmaması mevzuata uygunmudur.
60 Personel Taşıma Servis Kiralama ihalesinin personel çalıştırılmasına dayalı olmayan hizmet alımı kapsamında olduğu