Kamu İhale Kararları İş deneyim / Toplam: 813 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
101 Yabancı ülkeden alınan iş deneyim belgesinde Büyükelçiliği Konsolosluk Şubesince belgeyi düzenleyen idarenin müdürünün herhangi bir tasdik işleminin yapılmadığının tespitinde teklif değerlendirme dışı bırakılır mı?
102 Noter tarafından onaylanan iş deneyim belgesinin tercümesinin, farklı Noterlikçe aslına uygundur şerhli iş deneyim belgesi ihale dışı bırakılma nedenimidir?
103 geçici kabulünün yapılamamayan işdeneyim belgesi teknik değer nitelik puanı alabilir mi?
104 yurt dışında gerçekleştirilen işle ilgili iş deneyim belgesi üzerinde işin bitim tarihinin olmaması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
105 mal alımı ihalesinde , yapım işine ait bir iş deneyim belgesi sunan istekli ihale dışı bırakılır mı?
106 iş deneyimini tevsik etmek üzere sadece fatura örneklerinin sunulduğu, bedel içeren sözleşmenin sunulmadığı,ihalede idare tarafından sözleşmenin bilgi eksikliği olarak görüp tamamlatması mevzuata uygunmudur?
107 Temizlik Madde Ve Malzemeleri İhalesinde iş deneyim belgesinin benzer iş kapsamında olmaması.
108 EKAP kayıtlı ve ıslak imzalı işdeneyim belgesinin idare tarafından aslı gibidir onayı yapıldığı sebebiyle ihale dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
109 işin kesin kabulü yapılmadan iş deneyim belgesi düzenlenmesi mevzuata uygunmudur?
110 Şoför hizmet alımında istekli tarafından özel sektör ile yapılan sözleşme ve faturalar sunulmakla birlikte personel çalıştırıldığını gösteren SGK internet sayfası üzerinden düzenlenmiş ve idarece teyidi yapılabilen belgelerin sunulmaması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
111 geçici kabul tarihleri 1999yılı olan yapım işine ait iş deneyim belgesinin EKAP’a kayıtlı olmaması ihale dışı bırakılma nedeni midir?
112 özel ortak tarafından benzer işe ait olmayan bir iş deneyim belgesi sunulması ihale dışı bıralıkma nedenimidir?
113 EKAP üzerinde düzenlenen iş deneyim belgesinin sözleşmenin süresi ile hizmetin süresi ve başlangıç-bitiş tarihleri arasında uyumsuzluklar olması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
114 İş Yeri Hekimi Hizmet Alım alımı ihalesine sağlık hizmetinin yürütülmesinden elde edilen iş deneyim belgesi katılan istekli ihale dışı bırakılır mı?
115 iş deneyimini tevsiken sunulan sözleşmedeki işverenin adresi ile SGK çıktısındaki iş yeri adreslerinin farklı olması, değerlendirme dışı bırakılma nedenimidir ?,
116 iş deneyimini tevsiken sunulan sözleşmenin damga vergisinin, sözleşmeden 10 ay sonra yatırılması değerlendirme dışı bırakılma nedenimidir ?,
117 sermaye dağılımda değişim gerçekleşen firmanın sunduğu iş deneyim ve iş hacmini gösterir belgelerin başka bir firma adına düzenlenmemesi ,
118 24 Derslik Ticaret Meslek Lisesi İkmal Yapım İşi ihalesine 120 Başlık Modern Süt Sığırcılığı’ Tesis Yapım İşi ne ilişkin düzenlenen iş deneyim belgesinin sunulması elenme sebebimidir?
119 Derslik İlkokul Yapımı” İhalesinde ikmal inşaatı işdeneyim belgesi ile katılınması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
120 ihale konusu iş veya benzer iş tanımına giren yapıların bütününün yapımını içeren bir ikmal yapım işi niteliğinde olup olmadığının tespit edilmesi ve bütününü içermeyen işler için düzenlenmiş iş deneyim belgelerinin uygun bulunmaması gerektiği.