Kamu İhale Kararları İş deneyim / Toplam: 813 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
81 ihale dokümanında benzer iş olarak yalnızca araç kiralama işlerinin belirlendiği ve söz konusu kiralama işlerinin içinde personel çalıştırılıp çalıştırılmayacağına ilişkin bir belirleme yapılmadığı için iş deneyim belgesi kapsamında ayrıştırma yapılmasının gerekli olmadığı
82 ihalede şoför çalıştırılmayacağı için iş deneyim belgesine konu işe ait şoför maliyetlerinin iş deneyim tutarından düşüldüğü, için bu kısmın benzer iş kapsamında sayılamayacağı
83 Personel Taşımacılığı İhalesinde iş deneyim belgesi belgesi olarak fatura ve sözleşme sunulmasına rağmen işe ilişkin SGK belgelerinin sunulmaması mevzuata uygunmudur?
84 iş deneyim belgesinin uygun olmaması nedeniyle teklifin değerlendirme dışı bırakılması yönünde tesis edilen idari işlemin yerinde olmadığı
85 birim fiyat üzerinden bağıtlanan ve içeriğinde toplam sözleşme tutarı bulunmayan sözleşmelere dayalı gerçekleştirilen işlerin iş deneyimi olarak kullanılabilmesi için, söz konusu sözleşmenin süresinin belirli olması gerektiği.
86 iş deneyim belgesi değerlendirilmesinde temizlik kapsamında kullanılan makine ve araçların da genel temizlik ve kent temizliği işinin kapsamına dahil olarak kabul edilmesinin uygun olacağı
87 iş deneyim belgesi değerlendirilmesinde ibadethanelerin temizliği işinin de genel temizlik işi kapsamında değerlendirilmesi gerektiği,
88 hizmet alımı ihalesinde “otobüs üretimi ve satışı”na ilişkin bir iş deneyim belgesinin istenilmesi mevzuata aykırımıdır?
89 sadece 75 gramlık ekmek alım ve satımının belirlendiği, ihalede isteklinin sunmuş olduğu iş deneyim belgesinin 150 gr ambalajlı ekmek alımı olması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
90 yemek ihalesinde ,iş deneyimi olarak sözleşme ekinde fatura örnekleri sunulduğunda , sözleşmede tam zamanlı personel çalıştırılacağına yönelik hüküm bulunmadığı durumlarda, ayrıca işle ilgili olarak personel çalıştırıldığını gösterir SGK belgelerinin sunulmasına gerek varmıdır?
91 işçilik hariç akaryakıt dâhil 9 adet otobüs kiralanması işi ne ait iş deneyim olarak sunulan sözleşme kapsamında personel çalıştırıldığını gösteren Sosyal Güvenlik Kurumu internet sayfası üzerinden düzenlenmiş ve idarece teyidi yapılabilen belgelerin sunulmasına gerek varmıdır?
92 iş deneyim belgesinin kabulü yapılmamış işe ait olduğunun tespiti halinde yapılması gereken nedir?
93 lk ilan tarihi ile ihale tarihi arasında kabul işlemleri tamamlanan hizmet işlerine ilişkin iş bitirme belgelerinin teklif kapsamında sunulmasının mümkün olduğu
94 ihalenin ilan tarihinin 14.12.2018 olduğu, ihale tarihinin 28.12.2018 olduğu, ihalede sunulan iş deneyim belgesinin işin kabul tarihinin 18.12.2018 olması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
95 iş deneyimine ilişkin fatura örneklerinin asıllarının sunan isteklinin, fatura örnekleri üzerinde YMM veya SMMM tarafından onay bulunmadığı gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
96 iş deneyim belgesinin kabul edilmesinin bir şartı olan EKAP’a kayıt zorunluluğuna ilişkin hususun teklifin esasını değiştirir nitelikte olması nedeniyle bilgi eksikliği kapsamında değerlendirilemeyeceği.
97 Türkiye Halkbankası A.Ş iş deneyim belgesi düzenlemeye yetkili kurum ve kuruluşlar arasında mıdır?
98 kamu ihale mevzuatı çerçevesinde alıma ait damga vergisi ödendiğine dair belgenin iş deneyimini tevsik eden belgeler kapsamında sunulmasına gerek olmadığı.
99 iş deneyim belgesi için sunulan faturaların ilgili kurum ve kuruluş onaylı olmaması elenme sebebimidir?
100 , yapım işine ilişkin düzenlenmiş iş deneyim belgesi , hizmet alım ihalesinde kullanılması mümkün müdür?