Kamu İhale Kararları Yeterlilik kriteri / Toplam: 260 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
181 İdarece dokümanda yer almayan, sadece ilanda belirtilen bir yeterlik kriterine dayalı olarak yapılan teklif değerlendirmesi mevzuata uygun mudur?
182 Yazılım mimarisinin Teknik Şartname de istenilmesinden teklifler kapsamında sunulmasının gerekli olmadığı hakkında
183 İhale dokümanında isteklilerce sunulması istenmeyen bir belge üzerinden yeterlik değerlendirilmesi yapılması ve belgeyi sunmayan isteklilerin tekliflerinin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
184 Teknik Şartname’de numune sunulması gerektiğine dair düzenleme bulunduğu durumda teklif aşamasında numune sunmayan istekli ihale dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
185 Teknik Şartname’ maddesinde sunulması istenilen test raporlarının sunulmaması elenme sebimidir?
186 Belgelerin ihaleye katılım aşamasında istenildiğine ilişkin ihale ilanı ve idari şartnamede bir hüküm bulunmaması ı bu hususun bir yeterlik kriteri ol duğu anlamına gelirmi?
187 İlgili meslek odası tarafından düzenlenen imalat yeterlilik belgesini teklifi kapsamında sunmayan teklif değerlendirme dışı bırakılması işlemi mevzuata uygunmudur?
188 Teknik Şartname’de tekliflerle birlikte sunulması istenilen belgelere İdari Şartname’de bir yeterlik kriteri olarak yer verilmemesi
189 İdari Şartname’de yeterlik kriteri olarak düzenlenmeyen bir belgenin sunulmadığından bir isteklinin değerlendirme dışı bırakılaması mevzuata uygunmudur?
190 Teknik Şartnameye Uygunluk Belgesinde teknik şartnamede yer verilen tüm maddelerine yer verildiği ancak Reflektöre ait fotoğrafta açıklamaya yer verilmemesi elenme sebebimidir ?
191 İstanbul Avrupa Yakası sınırları içerisinde sabit kurulu çalışır vaziyette 1 adet asfalt plenti”nin isteklinin kendi malı olma şartınınistenmesi mevzuata uygunmudur?
192 Ferdi bir işletmenin devri ile ferdi işletmenin sahip olduğu tüm aktif ve pasif varlıklar devrolunan şirkete geçer mi?
193 TEKNİK ŞARTNAMEDE SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ YETERLİLİK BELGESİNİN İHALEDE SUNULMASININ TALEP EDİLMESİ
194 ULUSAL BİLGİ BANKASI (TITUBB)'DAN FİRMANIN BAYİ, ANA BAYİ YADA TEDARİKÇİ KODUNU GÖSTERİR BELGEYİ İHALE DOSYASINA TEKLİFİ İLE BİRLİKTE SUNMALIDIR " MADDESİNDEKİ GEREKLİLİKLERİ YERİNE GETİRME MESİ
195 İHALE DOKÜMANI KAPSAMINDA YER ALAN TEKNİK ŞARTNAMELER GEREĞİNCE İSTEKLİLERİN BELGELERDE İSTENİLEN BİLGİ VE BELGELERİ TEKLİF DOSYALARI KAPSAMINDA İDAREYE SUNMALARI ZORUNLU
196 İHALE SÜRECİNDEKİ YETERLİK ÖLÇÜTLERİNİN İDARE TARAFINDAN BELİRLENEREK İDARİ ŞARTNAME VE İHALE İLANINDA BELİRTİLECEĞİ, TEKLİF DEĞERLENDİRMESİNİN BU DÜZENLEMELERDEKİ KURALLAR ÜZERİNDEN YAPILACAĞI
197 KAMU İHALE MEVZUATINDA YER ALMAYAN BİR KURALIN YETERLİK ÖLÇÜTÜ OLARAK DÜZENLENMESİNE
198 TEKNİK ŞARTNAME İLE YETERLİK KRİTERİ GETİRİLMESİ MÜMKÜN OLMADIĞI
199 YETERLİĞİN BELİRLENMESİNDE KULLANILACAK KRİTERLERİN İHALE İLANI İLE İDARİ ŞARTNAMEDE BELİRTİLMESİ GEREKMEK
200 İDARİ ŞARTNAMENİN 7.1(I)1.C MADDESİNDE YER ALAN “SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLIDIR FORMU TEKLİFLER İLE BİRLİKTE VERİLECEKTİR.” DÜZENLEMESİ GEREKÇE GÖSTERİLEREK TEKLİFLERİNİN DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILDIĞI,