Kamu İhale Kararları Virgülden sonra iki hane / Toplam: 72 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
21 birim fiyat teklif cetvelinde virgülden sonra 5 ve 6 hane kullanılması.
22 teklif cetvelinde birim fiyatın virgülden sonra üç hane yazılması
23 teklif cetvelinde birim fiyatın virgülden sonra üç hane yazılması
24 Giyim gideri için birim fiyatın virgülden sonra iki ondalıklı basamaklı sayıdan fazla olacak şekilde verilmesi.
25 Giyim gideri için birim fiyatın virgülden sonra iki ondalıklı basamaklı sayıdan fazla olacak şekilde verilmesi.
26 Birim fiyat teklif cetvelinde giyim bedeli virgülden sonra 3 haneli olarak yazılması.
27 Birim fiyat teklif cetvellerinde teklif edilen birim fiyatların virgülden sonra dört haneli olması
28 Proforma faturadaki fiyatın virgülden sonra dört ondalık basamaklı olacak şekilde (0,0371) cetvele yazılması elenme sebebi midir?
29 Teklif cetvelinde hizmetin miktarının 28.118.707TL yazılması mevzuata uygun mudur?
30 İşçilik maliyeti içerisinde yer alan ayni giyim bedeline ilişkin , birim fiyatlar ile birim fiyatla miktarın çarpılması sonucu bulunan tutarların, virgülden sonra dört ondalık basamaklı olacak şekilde yazılması elenme sebebi midir?
31 Analizlerde de her bir girdi miktarı ile rayicinin çarpımı sonucu bulunan tutarın, virgülden sonra en yakın iki ondalık basamaklı sayıya yuvarlanarak yazılmaması
32 Birim fiyatlarla miktarların çarpılması sonucu bulunan tutarları, virgülden sonra üç basamaklı olacak şekilde yazdığı ancak bu rakamların toplanması sonucu bulunan 4.899.204,449 TL tutarını 4.899.204,45 TL şeklinde yuvarlamak suretiyle toplam teklif ...
33 Teklif cetvelinde miktarlar virgülden sonra 2 basamaktı şekilde yuvarlamış olsa da, hesaplamalarda virgülden sonra 3 basamaklı miktarların esas alınması mevzuata uygunmudur?
34 İşçilik bedeli için teklif edilenbedelin birim fiyat olarak virgülden sonraki kısmının 3 basamaktan olması elenme sebebimidir?
35 Hizmet Alımları İhalesinde teklif edilen birim fiyatın virgülden sonra üç hane olacak şekilde verilmesi elenme sebebimidir?
36 aşırı düşük teklif açıklaması kapsamında hesaplanan damga vergilerinin ve KİK payının virgülden sonra üç haneli olarak hesaplanması elenme sebebimidir?
37 aşırı düşük teklif açıklaması kapsamında hesaplanan damga vergilerinin ve KİK payının virgülden sonra üç haneli olarak hesaplanması elenme sebebimidir?
38 BİRİM FİYATIN HESAPLANMASI AŞAMASINDA YAPILACAK MATEMATİKSEL İŞLEMLERDE ELDE EDİLECEK ARA DEĞERLERİN VİRGÜLDEN SONRA HANE SINIRLANDIRMASI OLMADAN HESAPLAMALARDA
39 BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ” ÖRNEĞİNDE, BİRİM MİKTARLAR, İDARE TARAFINDAN VİRGÜLDEN SONRA ÜÇ HANELİ OLACAK ŞEKİLDE HAZIRLANMASI .
40 BİRİM MİKTARLARIN VİRGÜLDEN SONRA İKİ HANELİ OLARAK GÖSTERİLMESİNİN TEKLİFİN ESASINI ETKİLEMEDİĞİ,