Toplam 201 iş kaleminden oluşan birim fiyat teklif cetvelinde 84 adet iş kalemi için kamu kurum ve kuruluşlarının birim fiyatları ve numaralarının kullanıldığı, geriye kalan 117 adet iş kalemi İçin ise analiz yapılarak özel birim fiyat oluşturulduğu, bu iş kalemlerine ait birim fiyatların da piyasadan alınan fiyat teklifleriyim belirlendiği hakkında mahkeme kararı.

Toplam 201 iÅŸ kaleminden oluÅŸan birim fiyat teklif cetvelinde 84 adet iÅŸ kalemi için kamu kurum ve kuruluÅŸlarının birim fiyatları ve numaralarının kullanıldığı, geriye kalan 117 adet iÅŸ kalemi Ä°çin ise analiz yapılarak özel birim fiyat oluÅŸturulduÄŸu, bu iÅŸ kalemlerine ait birim fiyatların da piyasadan alınan fiyat teklifleriyim belirlendiÄŸi hakkında mahkeme kararı.

...± oluÅŸturabilecekleri sonucuna varıldığından, mahkeme kararının birinci iddiaya yönelik kısmında hukuki isabet bulunmamaktadır. Üçüncü iddia yönünden; Ä°hale dokümanı...

“ Kararın devamını okumak için kamuihalekararlari.com'a abone olmanız gerekmektedir. Eğer daha önce abone olduysanız lütfen üye girişi yapınız.