Kamu İhale Kararları Temizlik / Toplam: 77 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
21 Temizlik- İlaçlama" İhalesinde atılacak ve taşınacak miktarının belirlenmesi gerekir mi?
22 Yemek ihalesi Teknik Şartnamesinde temizlik ve sarf malzemesi giderine ilişkin yeteri kadar" ibaresi bulunmasında maliyet nasıl hesaplanır?
23 Temizlik İhalesinde kullanılacak makinelerin yeni olmasının istenilmesi rekabeti engeller mi?
24 Temizlik malzemesi niteliği olan cilanın i birim fiyat teklif cetvelinde gösterilmesi gerekir mi?
25 İdarece temin edilecek temizlik malzemesinin nakliyesi yüklenici için bir maliyet oluşturur mu?
26 Temizlik malzemesi, insan sağlığı üzerinde olumsuz etkisi olmayan özellikleri taşıyacak ve TSE standartlarına uygun olacaktır düzenlemesi mevzuata uygun mudur?
27 Temizlik Hizmeti Alımında Teknik Şartname’nin “ Biyosidal Ürün Ruhsatı Belgesi olmalı ve teklif dosyasında sunulmalıdır…” düzenlemesi mevzuata uygun mudur?
28 Temizlik" İhalesinin açıklama istenilmeksizin ihalenin sonuçlandırılmasının uygun olmadığı hakkında
29 Temizlik malzemelerine ilişkin olarak sunulan numunelerin ambalajlarının üzerinde TSE işaret numarasının bulunmadığıgerekçesiyle ihale dışı bırakılma mevzuata uygunmudur?
30 TEMİZLİK HİZMETİNDE ÇALIŞACAK PERSONELİN BAY VEYA BAYAN OLMASI ŞEKLİNDE BİR AYRIMA VEYA KISITLAMAYA GİDİLME
31 TEMİZLİK HİZMETİ İÇİN 18 YAŞINDAN KÜÇÜK, 45 YAŞINDAN BÜYÜK İŞÇİ ÇALIŞTIRAMAZ.” DÜZENLEMESİ
32 PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARININ KARAKTERİSTİK ÖZELLİĞİNİN AĞIRLIKLI OLARAK PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMETLER OLDUĞU MALZEMELİ TEMİZLİK HİZMETİNİN DE BU TÜRDEN BİR HİZMET NİTELİĞİNDE OLDUĞU
33 TEKNİK ŞARTNAMEDE BİNA DIŞ CEPHESİNDE BULUNAN ANCAK TEMİZLİĞİ YAPILAMAYAN CAM VE ZEMİNİN SÖZLEŞME SÜRESİNCE ÜÇ DEFA VİNÇ YARDIMIYLA TEMİZLENMESİ
34 PERSONELİN GÖREV VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN BİR BELİRLEME YAPILMADIĞI,
35 FARKLI ÜCRET KATEGORİLERİNDEKİ PERSONELİN İŞÇİLİK MALİYETİNİN TEK BİR İŞ KALEMİ İÇERİSİNDE GÖSTERİLMESİ
36 TEMİZLİK PERSONELİ DIŞINDA ÇALIŞTIRILACAK OLAN 4 GÖZETMENİN KIYAFETİ KONUSUNDA DA TEKNİK ŞARTNAMEDE AÇIKLAYICI NİTELİKTE BİLGİ BULUNMAMAKTADIR
37 ARAÇ KİRALANMASINA İLİŞKİN BEDELİN, SADECE KİRALAMAYA İLİŞKİN ALIŞ FATURASI VE KİRA SÖZLEŞMESİ İLE AÇIKLANMASI
38 ŞİKAYET BAŞVURUSU ÜZERİNE, ŞİKAYETE VERDİĞİ CEVAPTA BELİRTTİĞİ AMACI DOĞRULTUSUNDA İHALE DOKÜMANINDA GEREKLİ DEĞİŞİKLİĞİN YAPILMASI GEREKTİĞİ, ANCAK BU HUSUSTA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİĞİN YAPILMADIĞI ANLAŞILMIŞTIR.
39 İHALEDE, TEKLİF FİYATA DAHİL EDİLMESİ GEREKEN TEMİZLİK MALZEMELERİNE İLİŞKİN GİDERLERİN, MEVZUAT HÜKÜMLERİ UYARINCA BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİNDE AYRI BİR İŞ KALEMİ OLARAK BELİRTİLMESİ GEREKİRKEN BELİRTİLMEDİĞİ
40 , temizlik ihalesinde İSTEKLİLERİN TEKLİFLERİNİN DE AŞIRI DÜŞÜK TEKLİF SORGULAMASINA TABİ TUTULMASI GEREKTİĞİ SONUCU .