Kamu İhale Kararları Teknik Şartname / Toplam: 201 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
61 Teknik Şartname maddelerinde istenilen tüm şartları tedarikçinin sağlamak zorunda mıdır?
62 Tıbbi Sarf Malzeme Alımı" İhalesinde Teknik Şartname hükümlerinin bir marka ve modele yönelik olarak düzenlendiği
63 Teknik şartnamede istekliler tarafından ihale dosyası içerisinde sunulması zorunluluğu öngörülen belgelerin eksik olarak sunulması elenme sebebi midir?
64 Teknik Şartname test ve aşıların, sözleşme imzalandıktan sonra yüklenici tarafından yaptırılması ve birim fiyat teklif cetvelinde ayrı bir satır açılmaması
65 Teknik şartnameye cevaplar belgesinin teklif dosyası içerisinde imzasız ve kaşesiz olarak sunulması elenme sebebi midir?
66 İdari Şartname ile Teknik Şartname arasında çelişki olması , iptal sebebi midir?
67 Teknik Şartname maddesinin hangi şartını hangi teknik gerekçe ile ihlal ettiğinin ortaya konmaması hakkında
68 İhale dokümanın bir parçası olan teknik şartnamelerin,özellikleri neler olmalıdır?
69 Beyin Cerrahi Endoskopi Seti” Teknik Şartname’nin tek bir markaya yönelik hazırlandığı
70 Laparoskopik Cerrahi Seti Alımına ait Teknik Şartname’nin tek bir marka ve modele yönelik hazırlandığı nın bilirkişiyle tespiti
71 Teknik Şartname’ de düzenlenen ürün e ilişkin satış yetki belgesinin yeterlik belgesi mahiyetinde değerlendirilmesi gerekirmi?
72 Teknik Şartname de Coğrafi Bilgi Sistemi yazılımının çalışma hızına ilişkin ölçüt konulmadığı halde , isteklinin teklifinin Teknik Şartname ye uymadığı gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
73 Teklif edilen ürünün teknik şartnameye uygunluğu, idareler tarafından,ne zaman yapılır?
74 Teknik şartname maddesinde ihale konusu işte kullanılacak minibüse ait yalnızca ruhsatın onaylı fotokopisinin istenilmesi mevzuata uygunmudur?
75 İhaleyle ilgili iki ayrı teknik şartname düzenlenmesi mevzuata uygunmudur?
76 İdarenin teknik şartnameyi düzenleme konusundaki takdir yetkisi varmıdır?
77 ihalede yeterlik kriteri olarak Teknik Şartnameye Cevapların istenilmediği durumlarda teklif değerlendirilmesinde Teknik Şartnameye Cevaplar dikkate alınması gerekirmi?
78 TEKNİK ŞARTNAMENİN YER VERİLEN LİSTEDE SIVI SABUNUN YER ALDIĞI, KURU SABUNA İSE YER VERİLMEDİĞİ AYRICA SIVI SABUNUN MİKTARININ BELİRTİLDİĞİ,
79 TEKNİK ŞARTNAMENİN GENEL ANLAMDA İHALEYE KATILIMI DARALTICI MADDELER BARINDIRDIĞI
80 İSTEKLİLERCE TEKLİF EDİLEN CİHAZIN TEKNİK ŞARTNAMEYE UYGUN OLDUĞUNA DAİR AÇIKLAMALARI İÇEREN İSTEKLİNİN BEYAN VE TAAHHÜDÜ NİTELİĞİNDEKİ TEKNİK ŞARTNAMEYE CEVAPLAR ADI VERİLEN BELGE DIŞINDA HERHANGİ BİR BELGE İSTENİLMEDİĞİ