Kamu İhale Kararları Özel güvenlik / Toplam: 224 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
81 Sigorta acentelerinden alınarak sunulan poliçeile açıklamada bulunması gereken hususlar.
82 Teklif edilen bedelden teklif asgari işçilik maliyetinin çıkarılması sonucunda geriye 17,22 TL’nin giyim ve mali sorumluluk sigorta bedelinin karşılanamayacağı
83 Silahlı atış eğitimi maliyetinin idarece karşılanacağına ilişkin Zeyilname düzenlenmesi
84 Silahlı atış eğitimini giderleri idareye ait olmak üzere ayrıca yaptıracağının belirtilmesi.
85 Özel güvenlik mali sorumluluk sigortası belge üzerinde poliçenin vade bitiminde aynı şartlar dahilinde uzatılacağına ilişkin ibare bulunmaması.
86 Özel güvenlik mali sorumluluk sigortası iş kalemi için bir yıl süreli belgelendirme yapılıp bir yıllık belge tutarının ihale süresi olan üç yıl ile çarpılmak suretiyle açıklama yapılması mevzuata uygun mudur?
87 Özel güvenlik hizmeti ihalesinde kamera sistemi temini ve kurulması işinin yer alması mevzuata uygun mudur?
88 3 yıllık ihalede poliçe nin 1 yıllık olması.
89 Özel güvenlik şirketleri faaliyet izin belgesinde ismi geçen firma sahipleri ile Ticaret Sicili Gazetesi’ndeki isimlerin aynı olmaması.
90 Özel güvenlik malî sorumluluk sigortasında ihale süresi olan 2 yıl geçerli olduğu bilgisinin ne teyit yazısında, ne de fiyat tekliflerinde yer almaması.
91 Güvenlik görevlisi için “35 yaşından büyük olmamak” şartının getirilmesi mevzuata uygun mudur?
92 Özel güvenlik ihalesinde yol gideri için birim fiyat teklif cetvelinde ayrı bir satır açılmasına gerek var mıdır?
93 Hizmet içi eğitim atışı için uzman eğitici, gözetmen ve sağlık personel talep edildiğine dair açık bir düzenleme bulunmaması.
94 Hizmet içi eğitim gideri için teklif edilen fiyatın, Emniyet Genel Müdürlüğünün belirlediği ücretlendirme listesindeki tutarın altında olmaması mı gerekir?
95 Özel güvenlik sigorta bilgilendirme formunda yer alan tutarın proforma faturada yer alan teklif tutarını karşılamaması.
96 Özel güvenlik hizmet alımı ihalesinde kullanılacak araçlarla ilgili olarak aracı kullanan personelin ücreti, yol gideri ve aracın akaryakıt giderlerinin önemli teklif bileşeni olarak öngörülmesi gerekir mi?
97 Özel güvenlik malî sorumluluk ihale süresi 2 yıl bilgisinin ne teyit yazısında, ne de fiyat tekliflerinde yer almaması
98 Özel güvenlik izin belgesinin sunulmaması.
99 Özel güvenlik hizmet alımı ihaleleri ihaleye teklif veren şirketin ortakları ile Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzinBelgesinde isimleri yer alan şirket ortaklarının aynı kişiler olması zorunlu mudur?
100 Özel Güvenlik Hizmet Alım İhalesinde kâr hariç yaklaşık maliyetin üzerinde teklif veren , isteklilerden aşırı düşük teklif açıklaması istenilmesine gerek bulunmadığı