Malın teslim süresi ile ilgili Ekonomi Bakanlığı İthalat Genel Müdürlüğü’nden ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı Gümrükler Genel Müdürlüğü’nden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığından görüş alınması.

anayi ve Teknoloji Bakanlığının cevabi yazısında “42 metre tam otomatik hidrolik mafsallı merdivenli itfaiye aracının imalat teslim süresinde anılan aracın üreticisi tarafından imal edilip teslimata hazır hale getirilebilmesinin mümkün olup olmadığı bilgisine ve bu hususlara dayanak olarak kullanılabilecek belgelere ihtiyaç duyulduğunu belirten ilgide kayıtlı yazınız ve eki Bakanlığımız mevzuatı çerçevesinde incelenmiştir.

2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 29 uncu maddesinde “Araçların yapım ve kullanma bakımından karayolu yapısına ve trafik güvenliğine uyması zorunludur. Yapım safhasında, araçların Tip Onayı Yönetmeliği ile buna bağlı diğer yönetmeliklerin çıkarılmasına Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yetkilidir.” hükmü yer almaktadır.

...irimi Miktarı 1 42 Metre Tam Otomatik Hidrolik Mafsallı Merdivenli İtfaiye Aracı adet 1 Başvuruya konu ihalede 7 adet ihale dokümanı alındığı, 28.02.2019 tarihinde oyçokluğu ile alınan...

Kararın devamını okumak için kamuihalekararlari.com'a abone olmanız gerekmektedir. Eğer daha önce abone olduysanız lütfen üye girişi yapınız.