kamu ihale mevzuatı uyarınca iş deneyiminin iş deneyim belgesi düzenlemeye yetkili olmayan kurum veya kuruluşa gerçekleştirilmiş iş gibi sözleşme, fatura ve eki belgeler ile tevsik edilemeyeceği, usulüne uygun şekilde yüklenici iş bitirme ve alt yüklenicilik ilişkisi çerçevesinde alt yüklenici iş bitirme belgesi düzenlenmesinin ve sunulması zorunlumudur?

kamu ihale mevzuatı uyarınca iş deneyiminin iş deneyim belgesi düzenlemeye yetkili olmayan kurum veya kuruluşa gerçekleştirilmiş iş gibi sözleşme, fatura ve eki belgeler ile tevsik edilemeyeceği, usulüne uygun şekilde yüklenici iş bitirme ve alt yüklenicilik ilişkisi çerçevesinde alt yüklenici iş bitirme belgesi düzenlenmesinin ve sunulması  zorunlumudur?

...bedel içeren tek bir sözleşmeye dayalı olarak gerçekleştirilen işlerde, iş deneyim belgesi düzenlenemeyeceği, bu durumda, bitirilen işlere ilişkin iş deneyiminin belgelendirilmesinde...

Kararın devamını okumak için kamuihalekararlari.com'a abone olmanız gerekmektedir. Eğer daha önce abone olduysanız lütfen üye girişi yapınız.