Kamu İhale Kararları HİZMET ALIM İHALELERİ / Toplam: 49 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
41 iş deneyimine ilişkin fatura örneklerinin asıllarının sunan isteklinin, fatura örnekleri üzerinde YMM veya SMMM tarafından onay bulunmadığı gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
42 teklif dosyasında sunulan belgeler de şirket ortağı olan kişinin T.C. kimlik numaralarının yer almaması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
43 Peronel çalıştırılmasına dayalı olmayan ihalede personel gideri açıklamasında sözleşme giderleri olarak belirlenen %4 gider dahil edilerek açıklanması mevzuata uygunmudur?
44 İsteklinin teklifinin 1.560.348,00 TL olduğu ihalede aşırı düşük açıklamada maliyet kalemleri toplamının 1.539.527,25 TL olarak hesaplanması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
45 Yemek ihalesinde öngörülen öğünün tamamlanamaması halinde yüklenici bir bedel talep edemeyecektir. düzenlemesi mevzuata uygunmudur?
46 personel çalıştırılmasına dayalı olmamayan ihale de işçilik maliyetlerine ilişkin fiyat farkı hesaplanacağının belirtilmesi gerekir mi?
47 personel çalıştırılmasına dayalı olmamayan ihale nin dokümanında personel sayısının belirlendiği ve haftalık çalışma saatinin tamamının idarede kullanıldığı durumlarda fiyat farkı hesaplanacağına ilişkin düzenleme yapılmaması mevzuata uygunmudur?
48 yemek çeşitlerinden alınacak numuneler ile yemek yapımında kullanılan her türlü gıda maddelerinden alınacak numunelerin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı resmi laboratuvarlarda analizlerinin yaptırılacağı ve analizlere ilişkin giderlerin yüklenici tarafından karşılanacağının düzenlemesi mevzuata aykırımıdır?
49 benzer işin Fiber Optik İşleri Bakım Onarım Hizmeti Alımı veya Haberleşme İşleri Bakım Onarım Hizmeti Alımı veya Karayolu Altyapı Üstyapı Bakım Onarım İşleri Hizmeti Alımı olarak belirlendiği ihalede, isteklinin iş deneyim belgesinin Aydınlatma Periyodik Kontrol, Bakım Onarım işi kapsamında yapılan işlerin aydınlatma sisteminin bakım ve onarımı olması ihale dışı bırakılma nedeni midir?