Kamu İhale Kararları Çöp / Toplam: 159 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
21 çöp konteynerlerinin dezenfekte işleminde kullanılacak olan dezenfektan maddesinin evsafına, ne miktarda kullanılacağına ve dezenfektan maddesi giderinin kim tarafından karşılanacağına dair ihale dokümanında herhangi bir düzenlemeye yer verilmemesi. mevzuata uygunmudur ?
22 Çöp ihalesi içinde Prefabrik Konteyner temin edilmesi mevzuata uygunmudur?
23 Çöp ihalesinde birim fiyat teklif cetvelinde 40 adet Prefabrik Konteyner Temini” alımı için satır açılması. mevzuata uygunmudur ?
24 Çöp ihalesinde çöp döküm sahasına dökülmesi karşılığında ödenecek çöp döküm ücretlerinin kimin tarafından karşılanacağı konusunda ihale dokümanında açık bir düzenlemeye yer verilmemesi mevzuata uygunmudur ?
25 Çöp ihalesinde telsiz giderleri için birim fiyat teklif cetvelinde ayrı bir satır açılması gerekir mi?
26 çöp toplama ihalesinde ihale dokümanı kapsamında konteynır sayısına yer verilmemiş olması konteynır yıkama faaliyetinin etkilemesi mevzuata uygunmudur? .
27 çöp toplama ihalesinde iş güvenliği personeline ait giderler için birim fiyat teklif cetvelinde satır açılmaması mevzuata uygunmudur?…
28 çöp toplama ihalesi kapsamında idare malı araçların sigorta ve kasko hizmetlerinin yükleniciye yükletilmesi mevzuata uygunmudur.?..
29 Çöp Toplama ihalesinde Güvenlik amaçlı kurulacak olan kamera sistemi vb. güvenlik sistemi yüklenici tarafından karşılanacak olup, iş bitiminde güvenlik sistemi ve yıkama sistemi gibi kurulan sistem, alet ve edavatlar idarenin kullanımına bırakılacaktır. Düzenlemesi. mevzuata uygunmudur
30 Çöp Toplama ihalesinde her türlü alet edevat için , birim fiyat teklif cetvelinde satır açılmamış olması mevzuata uygunmudur?
31 Çöp Toplama ihalesinde idarenin şantiye yeri göstermemesi halinde park yeri, tamir bakım, gerekli bina ve eklentiler, genel giderler vb. giderlerin kim tarafından karşılanacağının belirsiz olması …….
32 Çöp Toplama ihalesinde İşyeri sağlığı ve güvenliği hizmeti öngörülmüş olmasına rağmen ihale konusu işin hangi tehlike sınıfına girdiği hususunda bir bilgiye yer verilmemesi iptal sebebimidir?.
33 Teknik Şartnamesinde işin konusunun “…çevre temizlik ve çöp alımının yapılması ve çöpün, belediyenin belirlemiş olduğu çöp depolama alanına götürülmesi.” olarak belirtildiği, ihale üzerine bırakılan isteklinin iş deneyim belgesininde çöp toplama ve nakli ile ilgili herhangi bir tanımın bulunmaması
34 ihale konusu iş süresince kullanılacak araçların kullanım sürelerinin saat olarak verilip , araçların günlük veya iş süresince yapacakları toplam mesafenin verilmememesi mevzuata uygunmudur.
35 Şartname de 450 işçi ve 60 şoför çalıştırılacağının öngörüldüğü, birim fiyat teklif cetvelinde 60 adet şoför maliyetinin işçilik kaleminde yer verilmeyerek araç maliyetine katılması mevzuata uygunmudur
36 fiyat teklif cetvelinin işçilikle ilgili satırının standart forma uygun olarak düzenlenmemesi mevzuata uygunmudur.
37 kent temizliği, çöplerin ve ambalaj atıkların toplanması ihalesinde giyim gideri için birim fiyat teklif cetvelinde ayrı bir satır açılması gerekir mi.
38 ihale süresi boyunca 2012 model araçtan daha eski aracın çalıştırılamayacağına ilişkin düzenleme hakkında
39 3 adet en az 15+1,5 m³ kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonunun 36 aylık çalışmasının 0,01 TL ile karşılanaması
40 İdari ve Teknik Şartname’de vakumlu yol süpürme aracının kapasitesinin 6 m³ olarak belirtildiği ihalede isteklinin 8 m³ kapasiteye sahip aracı beyan etmesi mevzuata uygunmudur