Kamu İhale Kararları Bilgi eksikliği / Toplam: 105 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
41 İş denetleme belgesine ilişkin bir bilginin yer almaması nedeniyle istekli tarafından idarece öngörülen 5 (beş) günlük bilgi tamamlama süresi içerisinde belgelerin sunulmaması.
42 Teklif zarfı içinde sunulması istenilen belgelerden herhangi birinin isteklilerce sunulmaması halinde, bu belgelerin bilgi ve belge eksikliği kapsamında tamamlatılabilir mi?
43 Teklif zarfı içinde sunulması istenilen belgelerden herhangi birinin isteklilerce sunulmaması halinde, bu belgelerin bilgi ve belge eksikliği kapsamında tamamlatılabilir mi?
44 Bilançoda cari orana ilişkin yeterliliğin sağlanılamaması bilgi eksikliğimi yoksa belge eksikliğimidir.
45 Bilanço bilgileri tablosuna özkaynak oranının sehven yanlış yazıldığı, eksikliğin bilgi eksikliği kapsamında değerlendirilmesi gerektiği”iddiası uygunmudur?
46 İdare tarafından belirlenen sürede bilgileri tamamlamayanların tekliflerinin değerlendirme dışı bırakılarak geçici teminatlarının gelir kaydedilmesi gerekirmi?
47 Yemek ihalesinde stok tespit raporunda tarih bulunması sebebiyle bilgi eksikliği kapsamında tamamlatılması mevzuata uygunmudur?
48 proforma faturaya ait maliyet analiz tablosunun son gecici vergi dönemine ait oldugunun bilinmememesi bilgi eksikliği olarak kabul edilirmi?
49 Şekil eksikliklerinin bilgi eksikliği olarak değerlendirilmesi ve tamamlatılarak ihalenin sonuçlandırılması mevzuata uygumudur?
50 İmza beyannamesinin fotokopi olarak sunulmasının, bilgi eksikliği olarak tamamlatması mevzuata uygunmudur ?
51 İş deneyim belgesi üzerindeki eksiklikler bilgi eksikliği kapsamında değerldirilebilirmi?
52 Yapı kullanma izin belgesi veya yapı ruhsatının idare tarafından bilgi eksikliği kapsamında sonradan istenebilirmi ?
53 İş bitirme belgesinde kabul tarihinin olmaması bilgi eksikliği olarak değerlendirlebilirmi ?
54 Bir belgenin kamu ihale mevzuatı gereği taşıması gereken asli unsurlardan birini içermiyor olmas ıbilgi eksikliği olarak değerlendirilebilirmi?
55 Bir belgenin kamu ihale mevzuatı gereği taşıması gereken asli unsurlardan birini içermiyor olmas ı bilgi eksikliği olarak değerlendirilebilirmi ?
56 Teminat mektubunda firma adının yanlış yazılması bilgi eksikliği kapsamında tamamlatılabilirmi?
57 Yetkili Satıcı Ve Bayi Olduğunu Gösteren” belgenin sözleşmesüresinikapsayıp kapsamadığının olmaması bilgi eksikliği kapsamında tamamlatılması gerekirmi?
58 Anahtar teknik personel listesindeki tarih eksikliği bilgi eksikliği kapsamında tamamlattırılabilirmi?
59 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir tarafından onaylı Kurumlar Vergisi beyannamesinde de meslek mensubunun kullanması gereken özel kaşenin bulunma ması belgemi yoksa bilgi eksikliğimidir?
60 Kısa vadeli borçlar (kısa vadeli yabancı kaynaklar)’a ilişkin farklılığın bilgi eksikliği kapsamında tamamlatılması mümkünmüdür?