Kamu İhale Kararları Benzer iş / Toplam: 302 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
61 24 Derslik Ticaret Meslek Lisesi İkmal Yapım İşi ihalesine 120 Başlık Modern Süt Sığırcılığı’ Tesis Yapım İşi ne ilişkin düzenlenen iş deneyim belgesinin sunulması elenme sebebimidir?
62 Derslik İlkokul Yapımı” İhalesinde ikmal inşaatı işdeneyim belgesi ile katılınması ihale dışı bırakılma nedenimidir?
63 ihale konusu iş veya benzer iş tanımına giren yapıların bütününün yapımını içeren bir ikmal yapım işi niteliğinde olup olmadığının tespit edilmesi ve bütününü içermeyen işler için düzenlenmiş iş deneyim belgelerinin uygun bulunmaması gerektiği.
64 benzer işin “Evde Sağlık Hizmetleri ve Ambulans ile Hasta Nakil Hizmetlerinin bir bütün olarak yapıldığı işler olarak belirlenmesi iptal sebebimidir?
65 Sürücülü Cenaze Nakil Aracı Kiralanması İhalesine ,cenaze nakil aracı ve cenaze yıkama aracı alımıiş deneyim belgesiyle katılılan firma ihale dışı bırakılma nedenimidir?
66 B/III grubu kapsamındaki işlerin benzer iş olarak belirlendiği ihaleye, Bireysel Spor Merkezi İnşaatı yapımı işine ait yüklenici iş bitirme belgesinin sunulması elenme sebebimidir?
67 Kent Temizliği, Park ve Bahçelerin Temizliği ve Çeşitli Alanlarda Personel ve Araç Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı İşinde benzer işin Katı Atık Toplama, Park ve Bahçe Temizliği ile Cadde ve Sokak Süpürme Hizmetleri, temizlik personeli, şoför, iş makinası operatörü çalıştırma işlerinin tamamını birlikte içeren personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı işi yapmak. Olarak düzenlemesi iptal sebebimidir?
68 iş deneyim in “Belediye Hizmet Binaları (Yabancılar Pazarı-Alışveriş Merkezi) İnşaatı Yapımının “B-III grubu işler“ kapsamındaki işler olarak değerlendirilmesi gerekirmi ?
69 Şartname’de benzer işin B II ve B III grubu işler belirlendiği ihaleye , A-XVI Entegre ve Komple Endüstriyel Tesis ve Fabrikalar iş deneyimi ile katılma ihale dışı bırakılma nedenimidir?
70 Tünel İşleri”nin benzer iş olarak belirlemesinin ihaleye katılımı daraltıcı ya da teklif sunulmasını engeller nitelikte olmadığı.
71 Trafik İzleme ve Yönetim Sistemi Kurulması İşlerinin benzer iş olarak belirlendiği ihaleye Altyapı (kanal açılması, boru döşenmesi, betonarme, muhtelif ol kaplamaları, kazı ve dolgu işleri); Haberleşme hattı (her cins kablo ile santral irtibatlı erişim şebekesi tesisi)” şeklindeki iş bitirme belgesiyle katılımı
72 Kazı Çalışması" İhalesinde iş deneyim belgesinin benzer iş tanımına ve ihale edilen işin konusuna uymadığı” gerekçesiyle değerlendirme dışı bırakılması..
73 Önceki yıllarda yapılan benzer ihalelerde istenen iş deneyimi oranı % 25 iken, başvurulan ihalede bu oranın % 50 olarak belirlenmesinin rekabeti engellediği,iddiası.
74 İşçilik Hizmeti Alımı" İhalesi nde Benzer iş olarak tek Sözleşmeye dayalı Çöp Toplama ve Nakli işlerinde Personel çalıştırılması.” Düzenlemesinin olması.
75 Halihazır harita hesap ve çizimi” iş kalemlerinin benzer işe olmadığından idarece ayrıştırılması hakkında.
76 öğrenci taşıma hizmeti alımı ile personel taşıma hizmeti alımının bileşenlerinin ve kapsamının aynı olduğu.
77 İdari Şartname’de benzer işlerin birlikte mi ayrı ayrı mı değerlendirileceğine ilişkin bir açıklama yapılmaması durumunda benzer iş olarak belirlenen işlerin her birinin ayrı ayrı benzer iş olarak kabul edilerek değerlendirilmesi gerektiği,
78 proje kontrol şefi unvanı için en az 4 yıl benzer iş deneyim şartını karşılayamaması
79 Benzer işin Su Ürünleri üretimi ve araştırması yapan her türlü özel ve tüzel işletmelere Gemi Kaptanı ve Makinisti, Yardımcı Hizmet Personeli temin işibelirlenen ihaleye İşçi ve Pikap çalıştırılması hizmet alım işi” ihalesine ilişkin iş deneyim belgesi sunulmasında uygulama.
80 Benzer işin Teknik, İdari ve Destek Hizmetleri için Personel Çalıştırılması olan ihaleye ,Yol Yapımı, Bakımı ve Onarımında Muhtelif İşçi Çalıştırılması iş deneyimi belgesiyle katılınması elenme sebebimidir ?