Kamu İhale Kararları Analiz / Toplam: 325 Karar

Başlık:  Tür:  
# Başlık
41 İmalat analizlerinde ayrıntılı malzeme, makine ve işçilik girdilerini içerecek şekilde analiz sunulmaması elenme sebebi midir?
42 Aşırı düşük teklif sorgusu kapsamında, açıklama istenilecek ve istenilmeyecek olan analiz girdilerinin hatalı bir şekilde belirlenmesi.
43 Analizde fiyat teklifinde yer alan tutarlara %4 oranında kar ve genel gider ilave edilmesi.
44 Otomatik fotosel kapı imalatının inşaat alanı dışında yapıldığı ve inşaat alanında yalnızca kapının montajının yapılmasının gerekli olduğu durumda analiz sunulması zorunlu mudur?
45 Analizlerde malzeme için öngörülen bedellerin 2013 yılı TEDAŞ kârsız birim fiyatlarının üzerinde olması
46 Analiz girdilerini işçilik girdilerinin miktarlarını değiştirerek mükerrer defa analiz girdisi olarak gösterilmesi.
47 Analiz formatlarında girdi cinslerine yer verildiği, girdi miktarlarına yer verilip girdi miktarlarına yer verilmemesi mevzuata uygun mudur?
48 Açıklama istenecek ve istenmeyecek analiz girdilerinin oluşturulmaması hakkında
49 Sıralı analiz girdileri tablosu nun hazırlanmaması
50 Açıklama istenilmeyecek olan analiz girdilerinin belirtilmemesi
51 Analiz girdisi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2012 yılı birim fiyatının öngörüldüğü, 2013 yılı birim fiyatlarının yayınlanmış olduğu ve yeni birim fiyatın önceki yıldan daha fazla bir tutar olması elenme sebebi midir?
52 Örnek analiz formatının aşırı düşük tekliflere ilişkin açıklama istenildiği aşamada değiştirilmesi mevzuata uygun mudur?
53 İdarece açıklama istenilmeyecek analiz girdileri tablosunun düzenlenip gönderilmemesi , ve analiz girdilerinin esas alınarak açıklama yapılması gerektiğine ilişkin bir belirleme yapılmaması mevzuata uygunmudur.
54 İdarece açıklama istenilmeyecek analiz girdileri tablosunun düzenlenip gönderilmeSİ , ve hangi analiz girdilerinin esas alınarak açıklama yapılması gerektiğine ilişkin bir belirleme yapılma ması mevzuata uygunmudur?
55 Kanunda sayılmayan bir belgenin Yönetmelik ile istenecek belgeler arasında sayılmasının kanuna uygunmudur?
56 Analizlerde yer alan zorluk katsayısı miktarları ile idare tarafından analiz formatında belirlenmiş olan miktarların farklı olduması elenme sebebimidir?
57 Normal çimentolu buhar kürlü beton bordür döşeme” iş kalemi için düzenlenen analizlerde işçilik bedelinin ayrıca gösterilmemesi elenme sebebimidir?
58 Analiz olarak sunulan belgelerde ve fiyat tekliflerinde malzeme ve işçilik bedellerinin ayrı ayrı gösterilmemesi mevzuata uygunmudur?
59 Analizde işçilik miktarını 2/3 oranında eksik kullanması mevzuata uygunmudur?
60 Sıralı İş Kalemleri Listesi”nin ve “açıklama istenilecek-istenilmeyecek analiz girdileri” ne açıklama talebini içeren yazı ekinde yer verilme mesi mevzuata aykırımıdır?